Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σοφία Κόλλια - Βότση: Το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου κατάφερε να χαραχτεί ανεξίτηλα στην μνήμη όλων μας!

  


Μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές.
Στιγμές γεμάτες κέφι, διασκέδαση, χορό, σάτιρα και ευρηματικότητα.
Η λαμπερή, κεφάτη παρέλαση καρναβαλιστών κάθε ηλικίας, εντυπωσιακών αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων κατάφερε να μας ξεσηκώσει και να μας παρασύρει όλους στον ρυθμό του 5ου Καρναβαλιού Αλιβερίου, αυτού του υπέροχου θεσμού που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όλων μας!
Στη συνέχεια το γλέντι μεταφέρθηκε στο αγαπημένο μας λιμάνι του Καράβου όπου όλοι μαζί απολαύσαμε παραδοσιακούς χορούς και γαϊτανάκια από την χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών και Περιχώρων Αλιβερίου και την καύση του Καρνάβαλου του άρματος του Εμπορικού με τίτλο "Ελλάς το μεγαλείο σου" η οποία συνοδεύτηκε από λαμπερά πυροτεχνήματά.
Ευχαριστώ όλους τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.
Ευχαριστώ επίσης θερμά το ΚΑΠΗ Γραμματικού για την παρουσία του και την ένθερμη στήριξη του.


Ευχαριστώ ακόμη τους χορηγούς μας τα ιχθυοτροφεία της εταιρείας Avramar AE, τη ΔΕΗ ΑΗΣ, την εταιρεία Ecoshield του κυρίου Παπουτσή, το μηχανουργείο του κυρίου Γεώργιου Ραβάνη, την εταιρεία του κυρίου Τάσου Κατσινόπουλου την εταιρεία Αφοι Μπαράκου και την ομάδα Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας SAR Resque Team 312, το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου μας το Αστυνομικό τμήμα και το Λιμενικό Αλιβερίου.


Ευχαριστώ θερμά με σειρά εμφάνισης
τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου που συμμετείχε με το άρμα και το group "Ελλάς το μεγαλείο σου",
τον Παιδικό Σταθμό Αλιβερίου με το Άρμα και το group "Μικροί Ινδιάνοι",
το γυμναστήριο του Παναγιώτη Καδδίτη με το group Μικροί Καουμπόηδες,
το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου με το group "Ρεμπέτικη Κομπανία",
το 2ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου με το group "Κοκκινοσκουφίτσες και Λύκοι",
Νηπιαγωγείο Καράβουμε το group "Μικροί Σεφ",
το Νηπιαγωγείο και τα Δημοτικά Αγίου Λουκά & Αγίου Ιωάννη με το άρμα και το group "Τα βιβλία κάνουν απεργία",
το 1ο Δημοτικό Αλιβερίου με το group "Pacman",
το 2ο Δημοτικό Αλιβερίου με το άρμα και το group "Πιζάμα Πάρτυ",
Το 3ο Δημοτικό Καράβου με το group "Αφρικάνες - Πρωτόγονοι - Βίκινγκς",
το Δημοτικό σχολείο Νεοχωρίου με το group "Τρελοί Επιστήμονες",
το MD House of Beauty με το άρμα και το group "Barbie Girls ",
το Σύλλογο γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων με το Άρμα και το group "Τσαχπίνιους - Ναζιάριους - Αλιβέριους Πεταλούδες,
το Σύλλογο Τραχηλίου με το άρμα και το group "Φόνοι στο Πε - Τραχήλι",
το κατάστημα Novus με το άρμα και το group "Χαβανέζοι - Χαβανέζες"
και το Balluse με το άρμα και το group "Μπουζούκια Δεκαετίας"
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τους παρουσιαστές μας Βασίλη Γκότση και Τζένη Κοσμίδου τον Lamprou Dimitris για τις υπέροχες φωτογραφιες του και όλους όσους βοήθησαν από το δικό τους μετερίζι στην πραγματοποίηση του 5ου Καρναβαλιού Αλιβερίου και στη διοργάνωση του από το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.
Καλές Απόκριες σε όλους!
Βότση Σοφία
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Παιδείας-Αθλητισμού Πολιτισμού

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ρένα Ρίγγα του "Έρωτα φυγά" και του "Μετά τη φωτιά" στο Μαραθώνιο Γραφής της Ε.Σ.Ε.

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προετοιμάζοντας τον εορτασμό της 35ης επετείου από τη σύστασή της οργανώνει Μαραθώνιο Δημιουργικής Γραφής και Σεναρίου στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ Μιχαλακοπούλου 25 με εκκίνηση την  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023  από τις 10 το πρωί (ώρα προσέλευσης) έως τις 17.00 το βράδυ. Εισηγητές Ηλίας Φλωράκης, Βασίλης Σπηλιόπουλος η Στάθης Βαλούκος, Ρένα Ρίγγα, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Δημήτρης Σοφιανόπουλος ή Νίκος Σκουλάς και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των εισηγητών δεν καταφέρει λόγω ανωτέρας βίας να προσέλθει θα αντικατασταθεί με κάποιον σεναριογράφο της υπόλοιπης διαδρομής π.χ. Κώστα Καπώνη, Νίκο Σκουλά, Νατάσα Μποζίνη, Αλέξη Γιαννούλη κ.ά. Συνολικά στον Μαραθώνιο Γραφής όποιος αντέξει να τερματίσει θα έχει έλθει σε δημιουργική επαφή με 21 εισηγητές! Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων κράτηση θέσης με κατάθεση 10 ευρώ (από 1η Νοεμβρίου 20 ευρώ και αφού επικοινωνήσετε στο 6932089819 για διαθεσιμότητα θέσεων) στο λογαριασμό της Έν

Αλέξανδρος Κακαβάς «Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε σε κάθε πολίτη, τη δυνατότητα να εκφράσει δημιουργικά τους προβληματισμούς και τις ιδέες του»

   Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος είναι το μόνο συλλογικό όργανο    των «αφανών ηρώων της οπτικοακουστικής παραγωγής» όπως αποκαλεί τους σεναριογράφους    ο Πρόεδρος της, Αλέξανδρος Κακαβάς.  Στα τριάντα και πλέον χρόνια της ευδόκιμης δράσης της, η Ένωση είχε τη χαρά να δεχτεί στους κόλπους της πολλούς σεναριογράφους – παλιούς και νέους, καταξιωμένους και πρωτοεμφανιζόμενους. Την τελευταία δεκαετία, παρά τις δοκιμασίες που αντιμετώπισε η χώρα, η Ένωση δεν περιχαρακώθηκε, τουναντίον διεύρυνε τα όρια της, περιλαμβάνοντας κοινό, από όλη την επικράτεια, προσφέροντας πληθώρα πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όπως διαγωνισμούς συγγραφής σεναρίων, στίχων και θεατρικών έργων, εργαστήρια και σεμινάρια συγγραφής σεναρίου, εκδόσεις βιβλίων, παραγωγές ντοκιμαντέρ, μελοποιήσεις στίχων κ.ά. Πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου Επί Σκηνής, που μετά την ΄δεύτερη άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του, διοργανώνεται για τρίτη φορά πάντα υπό την αιγίδα

ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ Μια ιστορία για τον αγαπημένο σας τόπο

    Εάν μπορείτε σε μία έως δύο σελίδες να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρόταση προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον αγαπημένο σας τόπο τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ζητηθεί να γράψετε το σενάριο ενός  promo  (διαφημιστικό έως 3 λεπτά) που θα γυρισθεί σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Θέματα πρωτότυπα, ιδιαίτερα, που θα παρουσιάσετε ως ιστορία (από 1 έως 2 σελίδες το πολύ) του πιό αγαπημένου σας τόπου. ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ 1.  Ο τόπος, δηλαδή οι φυσικές ομορφιές του, τα μνημεία του και η ιστορία του, τα λαογραφικά του στοιχεία, και οτιδήποτε θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου και θα τον παρακινούσε να επιλέξει τον τόπο σας για τόπο κατοικίας, διακοπών ή έστω για μια απλή εκδρομή. Στοιχεία που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα: Πρωτοτυπία, Χειρισμός θέματος, Ανάπτυξη ιστορίας/πλοκής, Επιτυχής προσέγγιση σκοπού Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή από την   1η Ιουλίου 2023 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023 , α