Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ειρήνη Ασημοπούλου - Παντελής Ζλατίτσης 3&7 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο «Show What?»

  


Η Ειρήνη Ασημοπούλου που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο “THE VOICE OF GREECE” και ο Παντελής Ζλατίτσης με τον οποίο είναι ντουέτο τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκονται στην Αθήνα για δύο μόνο εμφανίσεις την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στον πολυχώρο «Show What?» , στο Παγκράτι και την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στο live stage «Το μπαράκι της Διδότου», στο Κολωνάκι για να μας θυμίσουν παλιά και νέα τραγούδια του έντεχνου τραγουδιού.

Η Ειρήνη Ασημοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις  12 Αυγούστου το 1994. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών με τη συμμετοχή της σε διάφορες μουσικοθεατρικές παιδικές παραστάσεις και παιδικές χορωδίες. Σε ηλικία 17 ετών συμμετείχε στην εκδήλωση για τον Κυπριακό Αγώνα τραγουδώντας στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. ενώ λίγο αργότερα πήρε μέρος στη μουσικοθεατρική παράσταση «Νόστιμον ήμαρ»,  με κεντρικό θέμα τον ξεριζωμό του 1922 ερμηνεύοντας διάφορα τραγούδια.

Ήταν 23 ετών όταν κυκλοφόρησε η πρώτη προσωπική επαγγελματική της δουλειά με τίτλο «Λόγια που δεν έχουν τελειωμό» σε στίχους της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου και μουσική του Άκη Καντέρη. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Σέρρες, Χαλκιδική, Κατερίνη και Αθήνα.

Το καλοκαίρι του 2019, μετά από απαίτηση των συνεργατών και φίλων της, έστειλε την αίτηση για το τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι “THE VOICE OF GREECE”. Πολύ σύντομα βρέθηκε στο stage του παιχνιδιού, τραγουδώντας μπροστά στους κριτές κάνοντας και τους 4 να γυρίσουν. Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι είχε ξεκινήσει στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη. Δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε μια διασκευή του τραγουδιού «Γρήγορα να γυρίζεις πίσω» του Αντώνη Απέργη σε συνεργασία με τον γνωστό κιθαρίστα Δημήτρη Λάππα. Τον Οκτώβριο του 2020 κυκλοφορεί την ολοκληρωμένη –πλέον-  προσωπική της δουλειά με τίτλο «Μισές Καληνύχτες» σε στίχους και μουσική της Αθηνάς Χατζησυμεωνίδου.

Το τελευταίο μουσικός της επίτευγμα ,είναι η κυκλοφορία τραγουδιού «Δεν υπάρχει αγάπη εδώ» σε μουσική Άκη Καντέρη, στίχους  Άγγελου Βλαϊκούδη και ενορχήστρωση του διεθνούς φήμης Κώστα Βρετού.

 



Το «έτερον ήμισυ» της Ειρήνης, Παντελής  Ζλατίντσης  γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στις 3 Απριλίου το 1987. Η ενασχόλησή του με την μουσική ξεκίνησε σε ηλικία 19 ετών, όταν αγόρασε την πρώτη του κιθάρα και ξεκίνησε να σκαρώνει στίχους και μελωδίες.

Καθιερώθηκε στον επαγγελματικό χώρο το 2014 παίζοντας σε μουσικές σκηνές  ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη και ταξιδεύοντας σε πολλές περιοχές της Βορείου Ελλάδος. Φυσικά δε θα μπορούσε να μην έχει περισσότερες εμφανίσεις στην γενέτειρα τους, τις Σέρρες.

Μέσα στα χρόνια υπήρξε μέλος διαφόρων μουσικών σχημάτων με πιο γνωστό το σχήμα “Falcons”.

Το 2018 γνωρίστηκαν με την Ειρήνη Ασημοπούλου και δειλά –δειλά έκαναν τα πρώτα τους βήματα ως μουσικό ζευγάρι με πολύ μεγάλη επιτυχία.  Το ταξίδι γι’ αυτούς τους δύο νέους καλλιτέχνες, δεν τελειώνει εδώ. Το 2022 θα τους βρει να μοιράζονται μαζί μας νέα κομμάτια, γραμμένα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες, προσπαθώντας να ενώσουν  φωνή της Ειρήνης και την Ροκ κουλτούρα του Παντελή. Δύο λόγοι που κάνουν αυτό το σχήμα τόσο ξεχωριστό και τόσο αγαπητό σε όποιο κοινό είχε την ευκαιρία να τους ακούσει ζωντανά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτότυπου Μονολόγου επί Σκηνής - ΤΕΛΙΚΟΣ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 11.00 το πρωί στο θέατρο Παραμυθίας

    Ομόφωνα η κριτική επιτροπή της ημιτελικής φάσης του 2ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπων Διαλόγων επί Σκηνής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος αποτελούμενη από τους Νίκο Σκουλά, ηθοποιό-σκηνοθέτη, μέλος της Ε.Σ.Ε., Θάνο Τσάμπρα, σεναριογράφο-συγγραφέα, μέλος της Ε.Σ.Ε. και την Ειρήνη Μακαρόνα, ηθοποιό, μέλος της Λέσχης Φίλων της Ε.Σ.Ε. προέκριναν 8 μονολόγους για τον τελικό.  Μη επιθυμούντες όμως να αδικήσουν δύο εξαίρετες προσπάθειες ζήτησαν από τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων να περάσουν, πέραν των οκτώ, και οι δυο αυτές προσπάθειες στον τελικό, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. οπότε οι δέκα που προκρίθηκαν είναι οι κάτωθι: 25 γραμμάρια Αθάνατοι στην πόλη "Α' της αγάπης Η δική μου ιστορία Ελένη Αγγελίνα Μέδουσα Παύρ απέλαυεν, όπως πατρίδι πολλά λίπη... Προτομή Η φωλιά του κόρακα Nionio Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς εκ μέρους της Ε.Σ.Ε. και τα μέλη των κριτικών επιτροπών της προκριματικής και ημ

Τελευταίες μέρες συμμετοχής στον 1ο Αγώνα Δρόμου Θυσίας "Κακολύρι 1944".

     Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου τρέχουμε όλοι στον 1ο Αγώνα Δρόμου Θυσίας "Κακολύρι 1944", στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης των 30 εκτελεσθέντων της 24ης Μαΐου 1944 από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής στους Ταξιάρχες Κύμης.     Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ταξιαρχών με τη στήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, φορέων των τοπικών διαμερισμάτων Ταξιαρχών, Πύργου, Ανδρονιάνων και Γιάννηδων, της εταιρείας ΔΕΗ Α.Ε και υποστηρίζεται από ομάδες εθελοντών από όλη την Εύβοια.     Ο 1ος Αγώνας Δρόμου Θυσίας "Κακολύρι 1944" περιλαμβάνει τις εξής διαδρομές:   Αγώνα δρόμου 10 km (Σάββατο 17 Ιουνίου ’23, 19:00) Αγώνα δρόμου 5 km (Σάββατο 17 Ιουνίου ’23, 19:05) Αγώνα δρόμου 1,5 km για παιδιά (Κυριακή 18 Ιουνίου ’23, 10:00)   Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η τελική ημερομηνία συμμετοχής στην πλατφόρμα εγγραφών είναι η  ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ.     Οι συμμετέχοντες των 10km και 5km στις 17 Ιο

ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ Μια ιστορία για τον αγαπημένο σας τόπο

    Εάν μπορείτε σε μία έως δύο σελίδες να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρόταση προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον αγαπημένο σας τόπο τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ζητηθεί να γράψετε το σενάριο ενός  promo  (διαφημιστικό έως 3 λεπτά) που θα γυρισθεί σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Θέματα πρωτότυπα, ιδιαίτερα, που θα παρουσιάσετε ως ιστορία (από 1 έως 2 σελίδες το πολύ) του πιό αγαπημένου σας τόπου. ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ 1.  Ο τόπος, δηλαδή οι φυσικές ομορφιές του, τα μνημεία του και η ιστορία του, τα λαογραφικά του στοιχεία, και οτιδήποτε θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου και θα τον παρακινούσε να επιλέξει τον τόπο σας για τόπο κατοικίας, διακοπών ή έστω για μια απλή εκδρομή. Στοιχεία που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα: Πρωτοτυπία, Χειρισμός θέματος, Ανάπτυξη ιστορίας/πλοκής, Επιτυχής προσέγγιση σκοπού Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή από την   1η Ιουλίου 2023 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023 , α