Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

   Η εταιρεία «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» αποτελεί τον πιο πιστό σας σύμμαχο σε ότι αφορά τα πυροσβεστικά είδη. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξιόπιστου πυροσβεστικού εξοπλισμού, αυτόματα συστήματα πυρανίχνευσης & πυρόσβεσης, αντιπυρικές πόρτες πυρασφάλειας και αναλαμβάνει και αναγομώσεις πυροσβεστήρων. Διαθέτει ακόμη τις σχετικές αδειοδοτήσεις – πιστοποιήσεις ISO.

   Η «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» αναλαμβάνει εκτός από τη προστασία σας από τη φωτιά και τη προστασία του χώρου σας από έντομα, τρωκτικά και λοιπούς ανεπιθύμητους επισκέπτες. Μέσα από βιολογικές ατοξικές απεντομώσεις, μικροβιοκτονίες, ακαρεοκτονίες και αποθήσεις φιδιών και πτηνών κάνουν το χώρο σας απόλυτα ασφαλή απομακρύνοντας όλους τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Διαθέτει ακόμη τις σχετικές αδειοδοτήσεις – πιστοποιήσεις HACCP.

  Επισκεφτείτε την «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» και απολαύστε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό της.


Τηλέφωνο επικοινωνίας2223024128, 6937309086
ΔιεύθυνσηΤαμυναίων 61, Αλιβέρι Ευβοίας
Ιστότοπος                 FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
FacebookFB FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Emailforcealiveri@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ατομικός χαρακτήρας της νοητικής υστέρησης

       Εισαγωγικά, θα πρέπει να σημειωθεί πως στον τομέα της συμπεριφοράς ένα παιδί με νοητική υστέρηση είναι πιθανό να εμφανίζει έντονα στοιχεία άγχους,   επιθετικότητα, έντονα ξεσπάσματα και παρόρμηση. Άλλα χαρακτηριστικά σε επίπεδο συμπεριφοράς είναι οι δυσκολίες που εντοπίζονται σε επίπεδο αυτορρύθμισης σε συνάρτηση με το περιβάλλον καθώς επίσης, οι δυσκολίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την οικοδόμηση σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και   σε κοινωνικό επίπεδο.     Χαρακτηριστικές είναι και οι δυσκολίες που αφορούν στην   καλλιέργεια και τη σταθεροποίηση δεξιοτήτων καθημερινής πρακτικής. Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί, ότι ο βαθμός και η ένταση με την οποία εκδηλώνονται τα χαρακτηριστικά αυτά   διαφοροποιούνται σημαντικά από άτομο σε άτομο και για αυτό τον λόγο παρατηρείται έντονη ανομοιογένεια μεταξύ των περιπτώσεων των ατόμων με νοητική υστέρηση.    Οι υπερβολές στη συμπεριφορά συνιστούν ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών ενώ παράλληλα, διαπιστώνεται πως

Ατελείωτη Αγάπη- Νέο τραγούδι των Παναγιώτη Φλωρού- Βαγγέλη Δουκουτσέλη

   Πρόκειται για την δεύτερη μουσική συνεργασία του Παναγιώτη Φλωρού και του Βαγγέλη Δουκουτσέλη που ακούει στον τίτλο ‘’Ατελείωτη Αγάπη’’. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε πριν ένα χρόνο  με το κομμάτι ‘’Μαντεύω την αγάπη’’ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τη μουσική, την ενορχήστρωση και την ερμηνεία ανέλαβε ο Παναγιώτης Φλωρούς ενώ τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Στα φωνητικά η Έλενα Τζήκα. Ο  Παναγιώτης Φλωρούς  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 1997. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική ξεκινώντας μαθήματα Πιάνου και Θεωρίας σε ηλικία 5 ετών από την μητέρα του (Απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου). Σπουδές: Σε ηλικία 12 ετών δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή του στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης κατακτώντας την έβδομη θέση. Στα έξι χρόνια φοίτησης του στο Μουσικό Σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα Κλασικού Πιάνου, Ταμπουρά, Κλασικού Βιολιού, Βυζαντινής Μουσικής & Ευρωπαϊκής Μουσικής (Θεωρίας-Αρμονίας κ.α). Το 2014 απέσπασε το Πτυχίο Αρμονίας με Βαθμό

15 Αυγούστου ο ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων σας καλεί σε μια μοναδική μουσική βραδιά!

  Ανήμερα του 15 Αύγουστου το τμήμα μπάσκετ και το τμήμα ποδοσφαίρου του ιστορικού ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η Σταθούλα Καπακλή, ο Γιάννης Παπαδήμος και ο Παντελής Παντελάκης θα βρίσκονται στο προαύλιο του λυκείου Κονιστρών για να μας ταξιδέψουν σε κόσμους λυρικούς που μόνο η τέχνη και η φαντασία μπορούν να δημιουργήσουν!