Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

   Η εταιρεία «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» αποτελεί τον πιο πιστό σας σύμμαχο σε ότι αφορά τα πυροσβεστικά είδη. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξιόπιστου πυροσβεστικού εξοπλισμού, αυτόματα συστήματα πυρανίχνευσης & πυρόσβεσης, αντιπυρικές πόρτες πυρασφάλειας και αναλαμβάνει και αναγομώσεις πυροσβεστήρων. Διαθέτει ακόμη τις σχετικές αδειοδοτήσεις – πιστοποιήσεις ISO.

   Η «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» αναλαμβάνει εκτός από τη προστασία σας από τη φωτιά και τη προστασία του χώρου σας από έντομα, τρωκτικά και λοιπούς ανεπιθύμητους επισκέπτες. Μέσα από βιολογικές ατοξικές απεντομώσεις, μικροβιοκτονίες, ακαρεοκτονίες και αποθήσεις φιδιών και πτηνών κάνουν το χώρο σας απόλυτα ασφαλή απομακρύνοντας όλους τους «ανεπιθύμητους επισκέπτες» για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  Διαθέτει ακόμη τις σχετικές αδειοδοτήσεις – πιστοποιήσεις HACCP.

  Επισκεφτείτε την «FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ» και απολαύστε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, με την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το εξειδικευμένο προσωπικό της.


Τηλέφωνο επικοινωνίας2223024128, 6937309086
ΔιεύθυνσηΤαμυναίων 61, Αλιβέρι Ευβοίας
Ιστότοπος                 FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
FacebookFB FORCE-ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Emailforcealiveri@gmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα ψηφίζουμε Σταύρο Πηλιχό!

Σήμερα το βράδυ συντονιζόμαστε όλοι στο «The Voice of Greece» στον Σκάι και ψηφίζουμε Σταύρο Πηλιχό! Η διαδικασία είναι απλή. Τραγουδούν ταυτόχρονα δύο παίκτες, εκείνη την ώρα εμφανίζεται στις οθόνες μας η καρτέλα με τους κωδικούς τους και τα νούμερα στα οποία μπορούμε να στείλουμε μήνυμα η να τηλεφωνήσουμε για να ψηφίσουμε την πιο ξεχωριστή φωνή της Ελλάδας.   Σίγουρα όλοι οι παίκτες που έχουν φτάσει σε αυτό το στάδιο είναι αληθινά ταλαντούχοι και αξιόλογοι. Την καρδιά όλων μας όμως έχει κλέψει ο Αλιβεριώτης καλλιτέχνης Σταύρος Πηλιχός  τόσο για την ξεχωριστή φωνή και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, οσο και για το ηθος και τη σεμνότητα που χαρακτηρίζουν κάθε του παρουσία. Σήμερα μπορούμε και εμεις να συμμετέχουμε ενεργά  στο πιο δημοφιλή μουσικός διαγωνισμός παγκοσμίως. Συντονιζόμαστε στον Σκάι και ψηφίζουμε τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη!   

Στηρίζουμε με την ψήφο μας τον Αλιβεριώτη Σταύρο Πηλιχό!

  Ο Αλιβεριώτης Σταύρος Πηλιχός έκανε από τη πρώτη στιγμή αισθητή την παρουσία του στο « The Voice ». Η μαγευτική του ερμηνεία στο αγαπημένο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη «Ως και οι Θάλασσες» έκανε όλες τις καρέκλες των κριτών να γυρίσουν για να διεκδικήσουν στην ομάδα τους αυτό το μεγάλο ταλέντο.  Νικήτρια της διεκδίκησης αναδείχθηκε η Έλενα Παπαρίζου.   Το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του αλλά και το ήθος και η σεμνότητα που χαρακτηρίζουν κάθε του παρουσία τον οδήγησαν μια ανάσα από τα live . Τώρα πια ο ρόλος του κριτή ανήκει στο κοινό. Από την δική σας ψήφο εξαρτάται το αν αυτός ο ξεχωριστός καλλιτέχνης θα καταφέρει να φτάσει στον ημιτελικό.  Το σίγουρο είναι πως άνθρωποι σαν το Σταύρο Πηλιχό με ταλέντο, διάθεση για δημιουργία, όραμα και ταυτόχρονα σεμνότητα και ήθος αξίζουν τη στήριξη όλων μας. Συντονιζόμαστε λοιπόν στο « The Voice » και στηρίζουμε τον Σταύρο Πηλιχό!   

O Βασίλης Αρβανίτης μας ταξιδεύει σε κόσμους «Ονειρεμένης μουσικής»

  Ο Βασίλης Αρβανίτης δεν είναι απλά άλλος ένας ραδιοφωνικός παραγωγός. Είναι πολλά περισσότερα αφού μέσα από την εκπομπή του «Dream Music» κάθε Τρίτη 20:00 – 22:00 στον  DreamCity , δημιουργεί για τους ακροατές του νέους κόσμους. Κόσμους γεμάτους όνειρα και λυρικές μελωδίες. Για το Βασίλη η μουσική δεν έχει στερεότυπα και δεν είναι δυνατό να περιοριστεί από κανόνες. Είναι κάτι μαγικό που ομορφαίνει τα πάντα στο πέρασμα της. Η μουσική είναι Jazz, Funk, Soul, Disco, House, Pop, Rock. Είναι εμείς κι εμείς οφείλουμε να την μοιραζόμαστε απλόχερα. Από πολύ μικρό παιδί ο Βασίλης, θυμάται τον εαυτό του να μαγεύεται από τη μουσική και να μαγεύει τους γύρω του με αυτή. Τόσο που άρχισε να εργάζεται πολύ και εντατικά πάνω σε αυτή. Από τα δεκαπέντε του μόλις χρόνια έπαιζε μουσική σε μαγαζιά (DJing), πράγμα που κυριολεκτικά λάτρευε. Τριάντα ένα χρόνια μετά η αγάπη του αυτή, όχι απλά έχει την ίδια ένταση αλλά μεγαλώνει ακόμη περισσότερο μέρα με τη μέρα. Αυτή την μεγάλη δίχως όρια αγάπη μο