Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιάννης Κοτρότσος - Νιόβη Ηλιάδη! Το μαγικό ραδιοφωνικό δίδυμο του DreamCity που υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις!
Δύο ξεχωριστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί που τους ενώνει μια εκρηκτική χημεία! Την εκπομπή τους «Reserve Your Break» την απολαμβάνουμε κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:00 στον www.dreamcity.gr.

Ένα από τα έντονα χαρακτηριστικά της εκπομπής είναι πως ακόμη και αν την παρακολουθείς σταθερά για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να βαρεθείς. Ο λόγος; Απλά γατί σε αυτή την εκπομπή κυριολεκτικά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το μόνο σταθερό – σχεδόν πάντα – είναι η μουσική. Ροκ και έντεχνοι ρυθμοί. Ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ρευστά ανάλογα με τη διάθεση και τη παρέα.

Το εκρηκτικό δίδυμο του DreamCity του WebRadio της Ονειρούπολης κλείνει μικρόφωνα στον αέρα, καυγαδίζει, φιλιώνει, “διώχνει” κόσμο από την εκπομπή, γελάει, προβληματίζεται. Ένα όμως είναι το σίγουρο. Η οικειότητα που νιώθεις από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το play. Αν μπεις δε και live chat την πάτησες… Είσαι ήδη μέλος της παρέας! Μια παρέα την οποία δεν θα θέλεις να αποχωριστείς ποτέ!

Ας γνωρίσουμε όμως λίγο καλύτερα τον Γιάννη και την Νιόβη.

Ο Γιάννης είναι μηχανικός (MsC) στο επάγγελμα αλλά όχι στην ψυχή. Η σχέση του με την μουσική είναι κυρίως ραδιοφωνική, καθώς αυτή είναι η έκτη του σεζόν που παρουσιάζει εκπομπή. Έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη μουσικής από ακουστικής και ραδιοφωνικής πλευράς. Από μουσικά όργανα έχει ασχοληθεί με το λαούτο. Μεγάλο μέρος του χρόνου του το αφιερώνει σε διάφορα χόμπι όπως ο χορός και το διάβασμα, οπότε μην ξαφνιαστείτε αν σε κάποια από τις εκπομπές του τον ακούσετε να μιλάει για το έργο του Ν. Καζαντζάκη και σε κάποιες άλλες  για τους βηματισμούς του Lindy Hop.

  Η Νιόβη, το ραδιοφωνικό Alter Ego του Γιάννη, είναι ένα πλάσμα γεμάτο ενέργεια που αγαπά τις ανατροπές.  Βιοχημικός με μεταπτυχιακό στο marketing, είναι ένα αληθινά αξιαγάπητο  ζιζάνιο, με ιδιαίτερο χιούμορ που όμως σε δευτερόλεπτα μπορεί να μετατραπεί σ’ έναν άκρως σοβαρό συνομιλητή όταν οι καταστάσεις το απαιτούν.

Η επαφή της με το ραδιόφωνο ξεκίνησε όταν πήγε να πιει ένα ποτάκι σε μια εκπομπή του Γιάννη, αλλά τελικά βγήκε στον αέρα και έμεινε για όλο το δίωρο. Εκείνο το βράδυ γεννήθηκε το εκρηκτικό και έκτοτε αχώριστο δίδυμο του DreamCity WebRadio.

Αν σας αρέσουν  οι ανατροπές, ο αυθορμητισμός, η εναλλαγή της διάθεσης και πιστεύετε πως η ζωή έχει πολλές νότες, συντονιστείτε κάθε Δευτέρα 20:00 – 22:00 στην εκπομπή «Reserve Your Break» στον Dreamcity!


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟΠΟΛΑΤΡΕΙΑ Μια ιστορία για τον αγαπημένο σας τόπο

    Εάν μπορείτε σε μία έως δύο σελίδες να πείσετε μια κριτική επιτροπή ότι η δική σας ιδέα/πρόταση προβάλλει πειστικότερα, καλλίτερα και εντυπωσιακότερα τον αγαπημένο σας τόπο τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ζητηθεί να γράψετε το σενάριο ενός  promo  (διαφημιστικό έως 3 λεπτά) που θα γυρισθεί σε παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Θέματα πρωτότυπα, ιδιαίτερα, που θα παρουσιάσετε ως ιστορία (από 1 έως 2 σελίδες το πολύ) του πιό αγαπημένου σας τόπου. ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ 1.  Ο τόπος, δηλαδή οι φυσικές ομορφιές του, τα μνημεία του και η ιστορία του, τα λαογραφικά του στοιχεία, και οτιδήποτε θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου και θα τον παρακινούσε να επιλέξει τον τόπο σας για τόπο κατοικίας, διακοπών ή έστω για μια απλή εκδρομή. Στοιχεία που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα: Πρωτοτυπία, Χειρισμός θέματος, Ανάπτυξη ιστορίας/πλοκής, Επιτυχής προσέγγιση σκοπού Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή από την   1η Ιουλίου 2023 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2023 , α

Η Ρένα Ρίγγα του "Έρωτα φυγά" και του "Μετά τη φωτιά" στο Μαραθώνιο Γραφής της Ε.Σ.Ε.

  Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προετοιμάζοντας τον εορτασμό της 35ης επετείου από τη σύστασή της οργανώνει Μαραθώνιο Δημιουργικής Γραφής και Σεναρίου στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ Μιχαλακοπούλου 25 με εκκίνηση την  Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023  από τις 10 το πρωί (ώρα προσέλευσης) έως τις 17.00 το βράδυ. Εισηγητές Ηλίας Φλωράκης, Βασίλης Σπηλιόπουλος η Στάθης Βαλούκος, Ρένα Ρίγγα, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Δημήτρης Σοφιανόπουλος ή Νίκος Σκουλάς και ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των εισηγητών δεν καταφέρει λόγω ανωτέρας βίας να προσέλθει θα αντικατασταθεί με κάποιον σεναριογράφο της υπόλοιπης διαδρομής π.χ. Κώστα Καπώνη, Νίκο Σκουλά, Νατάσα Μποζίνη, Αλέξη Γιαννούλη κ.ά. Συνολικά στον Μαραθώνιο Γραφής όποιος αντέξει να τερματίσει θα έχει έλθει σε δημιουργική επαφή με 21 εισηγητές! Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων κράτηση θέσης με κατάθεση 10 ευρώ (από 1η Νοεμβρίου 20 ευρώ και αφού επικοινωνήσετε στο 6932089819 για διαθεσιμότητα θέσεων) στο λογαριασμό της Έν

Αλέξανδρος Κακαβάς «Είναι καθήκον μας να προσφέρουμε σε κάθε πολίτη, τη δυνατότητα να εκφράσει δημιουργικά τους προβληματισμούς και τις ιδέες του»

   Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος είναι το μόνο συλλογικό όργανο    των «αφανών ηρώων της οπτικοακουστικής παραγωγής» όπως αποκαλεί τους σεναριογράφους    ο Πρόεδρος της, Αλέξανδρος Κακαβάς.  Στα τριάντα και πλέον χρόνια της ευδόκιμης δράσης της, η Ένωση είχε τη χαρά να δεχτεί στους κόλπους της πολλούς σεναριογράφους – παλιούς και νέους, καταξιωμένους και πρωτοεμφανιζόμενους. Την τελευταία δεκαετία, παρά τις δοκιμασίες που αντιμετώπισε η χώρα, η Ένωση δεν περιχαρακώθηκε, τουναντίον διεύρυνε τα όρια της, περιλαμβάνοντας κοινό, από όλη την επικράτεια, προσφέροντας πληθώρα πολιτιστικών δραστηριοτήτων, όπως διαγωνισμούς συγγραφής σεναρίων, στίχων και θεατρικών έργων, εργαστήρια και σεμινάρια συγγραφής σεναρίου, εκδόσεις βιβλίων, παραγωγές ντοκιμαντέρ, μελοποιήσεις στίχων κ.ά. Πιο πρόσφατη πρωτοβουλία της, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου Επί Σκηνής, που μετά την ΄δεύτερη άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του, διοργανώνεται για τρίτη φορά πάντα υπό την αιγίδα