Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Dj της καρδιάς μας Γιώργος Τσέκος, μας παρασύρει στον δικό του μουσικό κόσμο


Τα βράδια της Κυριακής στις 22:00 το πάρτυ ξεκινά! Ο dj Γιώργος Τσέκος φοράει τα ακουστικά του και οδηγεί το κοινό με free style διάθεση σε funk, afro, world, nu jazz & electronica τόπους, μέσα από τη συχνότητα του DreamCity του WebRadio της Ονειρούπολης.

Από το άλσος στο Παγκράτι σε ένα club στο Brixton, από έρωτες που χόρεψαν σε disco, από βράδια που δεν βγαίναν δίχως soul και groovy και παρέες σε μηχανόβιους αγώνες της δεύτερης εφηβείας των τριάντα.

Σε όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα ξεχωριστά μέρη που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από ταινίες χολιγουντιανής παραγωγής, βρισκόμαστε τα Κυριακάτικα βράδια αφήνοντας τους εαυτούς μας στα χέρια του ειδικού.

Πως ξεκίνησε όμως η πορεία αυτού του αγαπημένου μας Dj και ραδιοφωνικού παραγωγού;

Κάπου στα τέλη της δεκαετίας των 70’s κι ενώ ο Γιώργος μεγάλωνε ακούγοντας πολλή και καλή μουσική, έπεσε στα χέρια του μια κασέτα με το μιξαρισμένο πρόγραμμα της πιο διάσημης παγκοσμίως  discotheque  “Studio 54” της Νέας Υόρκης.

Εκείνη ακριβώς ήταν η μαγική στιγμή που το τοπίο ξεκαθάρισε μπροστά του και κατάλαβε με σιγουριά τι ήταν αυτό στο οποίο θα ήθελε να αφιερώσει τη ζωή του.  Χωρίς να χάνει καθόλου χρόνο άρχισε να  πειραματίζεται με τα πρώτα μηχανήματα, έχοντας ως μόνο σκοπό να ανακαλύψει νέους τρόπους που θα έκαναν τον κόσμο να απολαμβάνει τις μουσικές του επιλογές και να θέλει να τις χορέψει.Το εγχείρημα αυτό του Γιώργου όπως η ίδια η ζωή απέδειξε, στέφθηκε από τεράστια επιτυχία.  Για είκοσι επτά συναπτά έτη, το άστρο του Γιώργου έλαμψε τόσο ως  Dj αλλά και ως μουσικός παραγωγός αφού δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι σπουδές στην ηχοληψία.

Η αγάπη αυτού του ξεχωριστού καλλιτέχνη για την μουσική δεν σταματάει πουθενά. Άλλωστε πολύ συχνά δηλώνει πως πάντα θα ακούει μουσική και πάντα θα τη μοιράζεται με το κοινό από όποιο πόστο μπορεί αφού τελικά αυτό το «μοίρασμα» είναι το πιο σημαντικό.

Το ραδιόφωνο λοιπόν ήταν μια απόλυτα φυσική εξέλιξη στη λαμπρή πορεία του Γιώργου. Μια εξέλιξη που βρήκε τον καλύτερο προορισμό στην μαγική Ονειρούπολη, στον σταθμό που τα όνειρα όλων των ανθρώπων μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Η εκπομπή του «Beats n’ Pieces» στον www.dreamcity.gr,  είναι ένα ταξίδι με «freestyle» μουσικές επιλογές. Επιλογές που πραγματοποιούνται βάση της προσωπικής του αισθητικής από τότε που ξεκίνησε τη μουσική του  πορεία μέχρι και σήμερα που έχουμε τη χαρά να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο ατομικός χαρακτήρας της νοητικής υστέρησης

       Εισαγωγικά, θα πρέπει να σημειωθεί πως στον τομέα της συμπεριφοράς ένα παιδί με νοητική υστέρηση είναι πιθανό να εμφανίζει έντονα στοιχεία άγχους,   επιθετικότητα, έντονα ξεσπάσματα και παρόρμηση. Άλλα χαρακτηριστικά σε επίπεδο συμπεριφοράς είναι οι δυσκολίες που εντοπίζονται σε επίπεδο αυτορρύθμισης σε συνάρτηση με το περιβάλλον καθώς επίσης, οι δυσκολίες που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την οικοδόμηση σχέσεων τόσο σε προσωπικό όσο και   σε κοινωνικό επίπεδο.     Χαρακτηριστικές είναι και οι δυσκολίες που αφορούν στην   καλλιέργεια και τη σταθεροποίηση δεξιοτήτων καθημερινής πρακτικής. Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί, ότι ο βαθμός και η ένταση με την οποία εκδηλώνονται τα χαρακτηριστικά αυτά   διαφοροποιούνται σημαντικά από άτομο σε άτομο και για αυτό τον λόγο παρατηρείται έντονη ανομοιογένεια μεταξύ των περιπτώσεων των ατόμων με νοητική υστέρηση.    Οι υπερβολές στη συμπεριφορά συνιστούν ένα από τα πιο κοινά χαρακτηριστικά των ατόμων αυτών ενώ παράλληλα, διαπιστώνεται πως

Ατελείωτη Αγάπη- Νέο τραγούδι των Παναγιώτη Φλωρού- Βαγγέλη Δουκουτσέλη

   Πρόκειται για την δεύτερη μουσική συνεργασία του Παναγιώτη Φλωρού και του Βαγγέλη Δουκουτσέλη που ακούει στον τίτλο ‘’Ατελείωτη Αγάπη’’. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε πριν ένα χρόνο  με το κομμάτι ‘’Μαντεύω την αγάπη’’ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Τη μουσική, την ενορχήστρωση και την ερμηνεία ανέλαβε ο Παναγιώτης Φλωρούς ενώ τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης. Στα φωνητικά η Έλενα Τζήκα. Ο  Παναγιώτης Φλωρούς  γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 1997. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική ξεκινώντας μαθήματα Πιάνου και Θεωρίας σε ηλικία 5 ετών από την μητέρα του (Απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου). Σπουδές: Σε ηλικία 12 ετών δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή του στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης κατακτώντας την έβδομη θέση. Στα έξι χρόνια φοίτησης του στο Μουσικό Σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα Κλασικού Πιάνου, Ταμπουρά, Κλασικού Βιολιού, Βυζαντινής Μουσικής & Ευρωπαϊκής Μουσικής (Θεωρίας-Αρμονίας κ.α). Το 2014 απέσπασε το Πτυχίο Αρμονίας με Βαθμό

15 Αυγούστου ο ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων σας καλεί σε μια μοναδική μουσική βραδιά!

  Ανήμερα του 15 Αύγουστου το τμήμα μπάσκετ και το τμήμα ποδοσφαίρου του ιστορικού ΑΟ Κονιστρών και Περιχώρων διοργανώνουν μια ξεχωριστή βραδιά. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, η Σταθούλα Καπακλή, ο Γιάννης Παπαδήμος και ο Παντελής Παντελάκης θα βρίσκονται στο προαύλιο του λυκείου Κονιστρών για να μας ταξιδέψουν σε κόσμους λυρικούς που μόνο η τέχνη και η φαντασία μπορούν να δημιουργήσουν!